Krachtige kwaliteiten

Karin Kranendonk

25

Jaar ervaring in arbeidsbemiddeling

250

Mensen geholpen met het vinden van werkgeluk

2500

Mensen geholpen met het vinden van een nieuwe baan


missie & visie

Missie

Werk is een essentiële pijler voor geluk. Mijn missie is om mensen te helpen een baan te vinden waarin werkgeluk centraal staat, zodat zij met plezier en voldoening hun talenten kunnen benutten.

Visie

Iedereen heeft unieke talenten die het ontdekken waard zijn. Door je talenten en vaardigheden te benutten, versterk je je eigen kracht en identiteit. Deze krachtige kwaliteiten zijn onlosmakelijk verbonden met wie je bent en dragen bij aan jouw geluk en succes. Gebruik je sterke punten om een vervuld en gelukkig leven te leiden.

Veelgestelde vragen

Wat houdt loopbaancoaching in?

Loopbaancoaching helpt je bij het verkennen en ontwikkelen van je loopbaanpad. Het richt zich op het ontdekken van je sterke punten, interesses en carrièredoelen.

Wanneer is loopbaancoaching nuttig?

Loopbaancoaching is nuttig als je vastloopt in je carrière, een carrièreswitch overweegt, je wilt ontwikkelen in je huidige baan, of meer voldoening zoekt in je werk.

Wat zijn de voordelen van loopbaancoaching?

Het biedt helderheid over je loopbaanpad, verbetert je zelfinzicht, versterkt je vaardigheden en vergroot je zelfvertrouwen voor carrièresuccessen.

Wat is een 2e spoor re-integratietraject?

Een 2e spoor re-integratietraject is voor werknemers die niet meer terug kunnen keren naar hun huidige werkgever en helpt hen bij het vinden van passend werk buiten de organisatie.

Wat houdt stress en burnout coaching in?

Stress en burnout coaching helpt bij het identificeren, begrijpen en beheren van stressfactoren om burnout te voorkomen of te herstellen.

Wie kan baat hebben bij stress en burnout coaching?

Personen die stress ervaren op het werk, symptomen van burnout vertonen, of hun stressniveaus willen verminderen voor een gezonder leven en betere prestaties.